Reiki Healing

NÅR HÆNDER HEALER 


Reiki er en healingsmetode, hvor healeren lægger hænderne på klienten for at kanalisere energi. Denne energi går derhen hvor kroppen har brug for den, og ikke bare til det område, hvor behandlerens hænder er placeret. Reiki virker på alle niveauer - det spirituelle, det mentale, det følelsesmæssige og det fysiske. Personen der modtager healing, behøver umiddelbart ikke have gener, man kan sagtens bruge reiki healing til at få bedre velvære og forebygge. Menneskers oplevelser under en behandling og efter kan være meget forskellige. Dette kan afhænge af det enkelte menneskes konkrete behov på det pågældende tidspunkt.


Reiki healing er en effektiv, holistisk og nænsom behandlingsmetode, som fokusere på at få din krop i balance. Den oplader din energi, fjerner og udrenser kroppens giftstoffer og blokeringer.


Reki er effektivt ved muskler- og ledsmerter, sportsskader samt efter operationer. Den styrker dit immunforsvar, giver ro herunder modvirker træthed og stress. Depression, angst og modløshed kan løftes, så symptomerne bliver mindre eller går helt væk. Reiki healing øger din kropsbevidsthed og velvære, er med til at styrke din personlige udvikling, og ikke mindst bliver du bedre til at tage vare på dig selv og andre. Reiki er også meget beroligende for døende og ved fødsler.


Reiki healing er ikke en en religion eller trosretning. Et vigtigt element i healingsprocessen er, at du er åben overfor at modtage hjælp.

un f

PRISER


Voksne ............ 625,- kr.

Barn u. 12 år ... 275,- kr.


BETALING

Dankort modtages ikke.

Betaling kontant eller overførsel, MobilePay.


Ivonnes hænder gør godt


"Jeg giver mine bedste anbefalinger til denne kompetente og hjertevarme kvinde. Det er hende jeg tyr til, når kroppen er i ubalance eller sindet er overbelastet. Ondt i nakke og ryg, stress, sorg - hun favner det hele. Hun er en erfaren zoneterapeut, men hun er også en dygtig healer - og den kombination skaber et helt særligt rum af tryghed og ro."

- Lisbeth


Ivonne udretter mirakler


Hun har med sine hænder og healingenergi, løftet mig og givet mig energi og livskraft tilbage. Tak Ivonne!

- Britt


RING 27 62 24 41

Lev i Nuet - Ivonne van Roon - Tlf. 27 62 24 41 - Norgesgade 28 C, 1. sal - 7000 Fredericia - CVR-nr. 32 23 74 79