Udtalelser

DET SIGER MINE KLIENTER...

Hvis du ønsker at give en udtalelse om en af mine behandlinger, kan du benytte denne mail: ivonnevanroon@live.dk

Fantastisk!

Helt fantastisk oplevelse og professionel behandling.

- Uffe


....................................

Hjælp til akne - min hud er blevet så pæn

Ivonne er en dygtig empatisk og en hjertevarm behandler. I årevis har jeg døjet med akne ( bumser ) og prøvet alverdens behandlinger og gået hos hudlægen, men det har ikke hjulpet mig særlig godt. Min hud er blevet så pæn, og der er minimalt tilbage nu med min akne, takket være Ivonnes zoneterapi og healing.

Jeg har ligeledes fået det bedre psykisk, mindre stress-uro nu.

Hos Ivonne føler jeg mig tryg, og jeg går altid fra klinikken med fornyet energi og velvære i krop og sind.

Jeg kan varmt anbefale Ivonne.

- Randi


....................................


Spændinger i nakke og skuldre

Kan varmt anbefales. Kom med spændinger i nakke og skuldre. Træthed i kroppen. Efter dejlig og behagelig behandling kunne det klart mærkes i hele kroppen, var som født på ny kommer helt sikkert igen.

- Signe


....................................


Man bliver fuldstændig groundet

Tusind tak for din enorme indlevelse og engagement i dine behandlinger. Både mit barnebarn og jeg har haft (og har) stor glæde af dine behandlinger. Man bliver fuldstændig groundet og rolig inden i efter at have været en tur forbi dig. De varmeste anbefalinger herfra.

- Bente


....................................


Mærker virkelig effekten

Det er rart og trygt at komme hos Ivonne og med stor effekt. Er kommet der periodevis de sidste par år, for at få justeret alle ubalancerne ind. Mærker virkelig effekten af det.

- Andrew


....................................


Kan kraftigt anbefales

Kompetent og utrolig dygtig. Behagelig og rar person at være i stue med. Bliver altid klogere for hver gang, og er meget glad for den behagelige og rare tone tingene forklares i. Går altid derfra med resultater og viden. Kan kraftigt anbefales.

- Torben


....................................


Hun har gjort en stor forskel

Ivonne har gjort en stor forskel for mig allerede efter den første behandling. Hun kan både hjælpe med det psykiske og fysiske. Hun har givet mig mange gode råd også. Jeg kan slet ikke undvære Ivonne ej heller hendes altid positive imødekommenhed. Tak Ivonne.

- Connie


....................................


Særdeles dygtig

Kompetent og særdeles dygtig. Behagelig og empatisk person. Går altid derfra med resultater og viden. Kan kraftig anbefales.

- Ulla


....................................


Min krop er så glad

Jeg har nu gået hos Ivonne i ca. 3 mdr. og det er min krop så glad for. Jeg kan varmt anbefale Ivonne for hun forstår at trykke de rigtige steder. Der er en dejlig rolig atmosfære så snart man kommer og så ved man at man er i trygge hænder. Tak Ivonne for dine dejlige varme hænder :) 

- Brith

 

....................................


Hjælp til forstoppelse og dårlig nattesøvn ved 6 mdr. gammel dreng

Jeg havde aldrig prøvet zoneterapi selv, og ej heller min lille søn. Vi fik anbefalet at tage ned til Ivonne, min søn var på daværende tidspunkt 6 måneder gammel, og døjede med forstoppelse og dårlig nattesøvn heraf.
Ivonne har en helt speciel energi og min søn elskede hende første gang vi besøgte hende.
Efter allerede første behandling kunne vi se en forskel i hans nattesøvn og efter et par dage var forstoppelsen meget bedre/næsten normal, vi brugte Ivonne når vi kunne se eller mærke at vores søn var ved at blive forstoppet, ramt af anden sygdom, eller hvis nattesøvnen ikke var god.
Ivonne kan mærke hvis der måtte være noget der generede min søn, han kan ikke selv forklare sig, så nogengange synes jeg også det var rigtig spændende at høre om.
Vi vil altid komme tilbage til Ivonne og få behandling hvis der måtte være noget. Kan klart anbefales!

- Kathrine og Oliver

 

....................................


Omhyggelig med at afstresse min krop

Jeg havde aldrig været til zoneterapi før, men havde min første session med Ivonne. Jeg havde længe følt mig stresset og med uro i kroppen. Dette kunne Ivonne mærke med det samme, og hun var omhyggelig med at afstresse min krop. Hun var utrolig sød, informativ og gav sig god tid til at svare på alle mine spørgsmål . Efter sessionen var jeg helt afslappet. Jeg vil varmt anbefale hende.

- Tina

 

....................................


Bygget op efter stress

Ivonne er en usædvanligt kompetent og omsorgsfuld behandler. Hun siger tingene lige ud, og formår virkeligt at skabe positive fysiske og følelsesmæssige forandringer. Jeg blev bygget op igen på sjæl og krop efter en omgang stress, og jeg kommer nu fast hos Ivonne, for at bevare min sundhed.
- Britt

 

....................................


Blærebetændelse/penicillin

Vores datter på nu 11 år har igennem de sidste mange år gået fast til zoneterapi ved Ivonne, da hun tit fik blærebetændelse og var på penicillin. Siden hun startede med zoneterapien har hun ikke været på penicillin og har stort set ikke symptomer på blærebetændelse mere. Hvis hun kan mærke, at det er på vej, sms’er jeg til Ivonne som er hurtig til at svare og vi kan få en tid indenfor kort tid.
Ivonne er tillidsfuld, venlig og meget imødekommende at komme hos. Hun er dygtig til sit arbejde og har været helt fantastisk til at få vores datter til at føle sig tryg fra første behandling.
Kan kun anbefale Ivonne.
- Iben

 

....................................

 

Mavesmerterne forsvandt

Jeg får zoneterapi  hos Ivonne ca. hver 14. dag. Efter 6 gange forsvandt de mavesmerter, som jeg kunne vågne af om natten. Men jeg fortsætter alligevel med behandlingerne, fordi jeg oplever, at kvaliteten af min nattesøvn bliver bedre, og det betyder, at jeg har mere energi om dagen.

Ivonne har en fremragende evne til at være tilstede i sit arbejde, som hun er meget kompetent til. Jeg vil langt hellere bruge penge på en zoneterapibehandling end på at købe en ny bluse eller flere andre ting. 

- Gunhild

 

....................................

 

Et pusterum i hverdagen

Efter behandling hos Ivonne i ca 1,5 år er det blevet en god vane, som jeg ikke ønsker at ændre på. Hun hjælper med lindring af ledsmerter - senfølger fra kemoterapi - samtidig giver hun altid input med gode ideer, der kan hjælpe med, at kroppen har den optimale funktion. En utrolig dejlig person - som har et stort omsorgs gen - altid godt humør når jeg siger tak for idag. Absolut anbefalings værdig.

- Hanne

 

....................................

 

Åbne arme og hjertevarme

Fra mit første besøg hos Ivonne følte jeg, at hun var den helt rigtige til at hjælpe mig. Ivonne har hjulpet mig af med smerter og ubehag i nakke, skuldre, arme og hænder. Hun ser på både krop og sjæl og som en kæmpe gevinst har hun hjulpet mig psykisk. Jeg har fundet meget ro i mit liv. Jeg har fået et andet syn på mig selv og livet omkring mig - TAK.

Ivonne er så dygtig og jeg er meget taknemmelig for at have mødt hende.

- Vita

 

....................................

 

Hjælp til dårlig nakke og skulder m.m.

Jeg kan varmt anbefale Ivonne. Hun er et af de mest behagelige og empatiske mennesker, jeg har truffet, tager sig altid god tid, lytter og er bare rigtig god til det hun gør! Hun har klaret mine udfordringer med både nakke- og skuldersmerter, knæproblemer samt endda eftervirkningerne fra et hugormebid!

Man har det fantastisk efter en behandling hos Ivonne – 1000 tak indtil videre, Ivonne – ses 😊

- Susanne

 

....................................

 

Her bliver man mødt med varme

At komme hos Ivonne er en oplevelse for både krop og sjæl. Her bliver man mødt med varme, af en yderst erfaren og kompetent behandler, som ser det hele holistiske menneske. Jeg har gået hos Ivonne grundet en hjernerystelse med efterfølgende mén. Hun har givet mig nogle tiltrængte lyspunkter / pauser ift. mit hoved. Jeg kan varmt anbefale behandling hos Ivonne.

- Tine

 

....................................

 

Jeg blev afklaret

Jeg ser clairvoyant vejledning som en helt naturlig ting på linie med al anden rådgivning. Jeg var usikker på mine muligheder og manglede troen på mig selv. Ivonnes måde at give beskeder på var utrolig omsorgsfuld. Og så var hun meget præcis, jeg følte virkelig, at hun så, hvor jeg var i livet. Jeg gik derfra med en følelse af lettelse.

- Rikke

 

....................................


Du har lindret mine ledsmerter

TAK Ivonne! ❤

Ivonne du har, som ingen anden, lindret mine ledsmerter og andre skavanker. Du er ikke kun en kompetent behandler. Du er også ét af de mest hjertevarme og nærværende mennesker jeg kender. Efter hver behandling føler jeg mig som født på ny. Du er en stor hjælp og støtte ❤

- Lilly

 

....................................


Aldeles kompetent behandling

Det er altid en fornøjelse at blive healet og få zoneterapi hos dig. Roen sænker sig over én fra man træder ind ad døren. Om det er høfeber, muskler og led eller andre skavanker har du altid en aldeles kompetent behandling til det. Senest har jeg fået min nattesøvn, energi og gode ryg tilbage. Tusind tak.

- Birthe

 

....................................


Healing med en Engel

Tusind tak <3  Ivonne fordi du er en Engel, der har hjulpet min søn og mig. Da min søn startede hos Ivonne, var jeg meget bekymret for ham. Han kunne gå en hel dag uden at mærke sult og tørst. Efter nogle behandlinger, kan han endelig mærke, hvornår han er sulten og tørstig. Ivonne har desuden hjulpet mig af med stress. Ivonne kan heale og hun ved nøjagtig, hvad hun har med at gøre. Jeg føler mig meget taknemmelig for alt det hun gør for mig og min søn.

- Tina

 

....................................


En kæmpe støtte

Ivonne, tak for den hjælp du har givet mig. Du er så kompetent. Dels har du været en kæmpe støtte for mig i mit sygdomsforløb, fordi du forstår hvad min sygdom går ud på og fordi du har givet mig lindring i nakke og ryg, bækken og iskiasnerven. Jeg går bedre og har mindre smerter.

Jeg har lidt af forstoppelse i mange år. Også dét har du hjulpet mig med. Besøgene hos dig, giver mig større velvære, så min hverdag er blevet meget lettere. Tak!

- Lone

 

....................................


Det skulle jeg have gjort noget før

Jeg har i mange år haft lyst til at prøve en clairvoyance, men også været lidt bange for det. Nu skulle det være. Og hold da op, hvor fik jeg mange aha oplevelser, og jeg fik grint og der faldt også en lille tåre. Tak for en fantastisk lærerig time. Det skulle jeg da have gjort noget før :)

- Solveig

 

....................................


Jeg spiller fodbold igen

Ivonne har formået at løsne min iskiasnerve op så jeg kunne spille fodbold igen, og jeg var rigtig afslappet i kroppen bagefter.

- Andreas

 

....................................

 

Hjælp til det psykiske og det fysiske

Ivonne har virkelig hjulpet mig utallige gange, og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden hendes hjælp. Om det er psykisk med for meget stress i hovedet eller fysisk med ondt i ryggen og lænden, går jeg altid fra hendes klinik med en fantastisk følelse i kroppen og ro i sindet. Jeg er dig evigt taknemlig for dine kompetencer og din omsorgsfulde, kærlige og rolige måde at være på.

- Nanna

 

....................................

 

Dårlig ryg

Intet har hjulpet mig, med alt den smerte som jeg har måtte holde ud i 8 år. Alt er prøvet og systemet opgav jeg, men Så skete det! Af omveje fra et utroligt dejligt menneske, som jeg kender, henviste mig til Ivonne. Det nu 6. gang jeg kommer hos Ivonne for at få zoneterapi/healing. Jeg må sige, at det har gjort underværker, lige fra første behandling og til nu. Denne luksus vedligeholder jeg nu en gang om måneden, for det er slet ikke til at undvære.

Tusinde tak Ivonne for det skønne menneske, som du er og for alt den guiden og behandling du giver mig. Jeg ser allerede frem til næste gang. Alt go energi.

- Casper

 

....................................

 

Det var ren forkælelse

Jeg var for ca en mdr siden hos Ivonne og få zoneterapi og det kan i den grad anbefales. Når man kommer ind i klinikken gør omgivelserne man slapper af med det samme, indretningen,, den stille musik og rolige atmosfære....Ivonne har en fantastisk evne og tiden flyver afsted i hendes omsorgsfulde og varme hænder ..... det var ren forkælelse og jeg kommer hel sikkert igen.

- Signe

 

....................................


Jeg får bare så god nattesøvn

Jeg kan varmt anbefale Ivonne. Det er dejligt at komme hos hende og få behandling - zoneterapi m. m. Jeg får bare så god en nattesøvn, når jeg har været der.

- Vibeke

 

....................................


Jeg går altid derfra med ny viden

Efter at have konsulteret Ivonne med jævne mellemrum de sidste 5-6 år, må jeg erkende, at det erstatter andre behandlinger der er prøvet, herunder kiropraktik, fysioterapi, massage.

Med den omfangsrige erfaring og uddannelse Ivonne har, ved hun præcis hvordan hun skal prioritere sin behandling, og alligevel kommer hun igennem hele systemet. Fuld anbefaling, anerkendelse og respekt til dette fantastiske og behagelige menneske, som har hjulpet mig utrolig meget gennem tiden. Tusind Tak for det.

- Ulla

 

....................................

 

En kvinde med overskud

Ivonne, du er en fantastisk kvinde med et overskud, der bare siger spar to, man kan være helt nede i kælderen,  når man kommer, men når man forlader dig, er humøret i top og helbredet ligeså. Du har hjulpet mig med mange ting, og det siger jeg tak for.

- Ruth

 

....................................

 

Ivonnes hænder gør godt

Jeg giver mine bedste anbefalinger til denne kompetente og hjertevarme kvinde. Det er hende jeg tyr til, når kroppen er i ubalance eller sindet er overbelastet. Ondt i nakke og ryg, stress, sorg - hun favner det hele. Hun er en erfaren zoneterapeut, men hun er også en dygtig healer - og den kombination skaber et helt særligt rum af tryghed og ro.

- Lisbeth

 

....................................

 

Ivonne udretter mirakler

Hun har med sine hænder og healingenergi, løftet mig og givet mig energi og livskraft tilbage. Tak Ivonne!

- Britt

 

Lev i Nuet - Ivonne van Roon - Tlf. 27 62 24 41 - Norgesgade 28 C, 1. sal - 7000 Fredericia - CVR-nr. 32 23 74 79